facebook Εταιρεία Δούκας ΑΒΕΕ | Μάθετε Περισσότερα
espa banner
espa banner en

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ, με έτος ίδρυσης το 1977, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των Υλικών Κατασκευών. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή, εμπορία και διανομή υλικών σε κατασκευαστές αλουμινίου, τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, μηχανικού.
Η εταιρεία φροντίζει καθημερινά να παρέχει στους επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου των οικοδομικών κατασκευών, μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία διακρίνονται από ποιότητα αλλά και λειτουργικότητα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις ανέρχονται συνολικά σε 25.000 m2. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Περιστέρι, σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Αττικής, σε χώρο συνολικής επιφάνειας 9.000 m2. Επιπρόσθετα, διατηρεί κτίριο συνολικής επιφάνειας 4.000 m2 στην περιοχή του Γαλατσίου, καθώς και ένα υπερσύχρονο κέντρο διανομής 10.000 m2 στο Αιγάλεω. Επιπλέον, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας λειτουργεί, από το 1991, κατάστημα της εταιρείας, 2.000 m2, το οποίο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

ΣΤΟΧΟΙ

Η ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ διανύει ήδη την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας στην Ελληνική αγορά. Παρέχει τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένη γνώση για το κάθε προϊόν που προωθεί στην αγορά αλλά και εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών στον χώρο, γεγονός που σήμερα της δίνει το προβάδισμα στην αγορά. Στόχος της εταιρείας ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ, η διατήρηση και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην Ελληνική αγορά και ο προσανατολισμός της σε αγορές του εξωτερικού, πάντα, με έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα μέσα και έξω από την εταιρεία.

Η εταιρεία παρέχει τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένη γνώση για το κάθε προϊόν που προωθεί στην αγορά αλλά και εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών στον χώρο, γεγονός που σήμερα της δίνει το προβάδισμα στην αγορά.

  • Περιστέρι, Έδρα

Φιλοσοφία και Όραμα

title

title

Φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι σε βασικές αξίες όπως Ποιότητα, Καινοτομία, Αξιοπιστία.
4 δεκαετίες τώρα προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση παρέχοντας λύσεις στις επαγγελματικές τους απαιτήσεις.
Η Ποιότητα για εμάς είναι ένα από τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συνεργασίας είτε πρόκειται για την Ποιότητα των υπηρεσιών μας, την Ποιοτική και Αληθινή σχέση με τον πελάτη είτε για την Άριστη Ποιότητα των προϊόντων μας.
Η Καινοτομία ίσως είναι η αξία που διαφοροποιεί την εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ από άλλες του κλάδου. Η συνεχής έρευνα για νέα προϊόντα, πρωτοποριακά αλλά και προσιτά υλικά για οποιοδήποτε πελάτη, αποτελεί για μας δέσμευση. Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών μας, της υποδομής μας, των διαδικασιών μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε συνεργάτη.
Αποτελεί την κορύφωση της επιτυχίας μας η εμπιστοσύνη που δείχνει ο συνεργάτης στο πρόσωπο μιας οικογενειακής επιχείρησης όπως η ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ που με σκληρή δουλειά και αφοσίωση κατάφερε να είναι ηγέτιδα του κλάδου.

Όραμά μας είναι να μας επιλέγει ο πελάτης γιατί θα προσδοκάει ότι η εταιρεία μας είναι η μόνη που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά του και να καλύψει τις ανάγκες του.
Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να είμαστε καινοτόμοι και πρωτοπόροι σε προϊόντα και υπηρεσίες. Να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, συμβάλλοντας στο να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα προβλήματά τους σε μια αγορά που συνεχώς εξελίσσεται.
Να διατηρήσουμε το ανθρώπινο και προσιτό ύφος της εταιρείας μας σε οποιοδήποτε στάδιο ανάπτυξης και αν αυτή βρίσκεται. Ο πελάτης για εμάς ήταν και θα είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας.

SERVICE CENTER

title

title

H ευρεία γκάμα προϊόντων, το μεγάλο στοκ, η άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα, οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, είναι αυτά που δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

  • Πίσω από κάθε μια προϊοντική κατηγορία υπάρχει πλήρης τεχνική υποστήριξη τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, όσα χρόνια και αν περάσουν
  • Για όλα μας τα προϊόντα (σήτες, ρολά, κάγκελα, εργαλεία, πόρτες κτλ) διαθέτουμε τμήμα service το οποίο αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει (όταν αυτό χρειαστεί) καθένα από αυτά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
  • Δημιουργούμε και αναπτύσσουμε εδώ και 4 δεκαετίες το πληρέστερο πακέτο προϊόντων στο χώρο του αλουμινίου και των κατασκευών γενικότερα
  • Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα, δημιουργώντας όχι μόνο μια πλήρη γκάμα αλλά και την πλέον αξιόπιστη.
  • Δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο κτίριο στην Λ. Αθηνών για καλύτερο περιβάλλον εξυπηρέτησης
  • Η επικοινωνία μαζί σας καθώς και η προσπάθειά μας να μελετήσουμε τις ανάγκες σας είναι διαρκείς.

Στις αποθήκες μας συνολικής έκτασης 25.000m2 υπάρχει μεγάλο στοκ για την άμεση διάθεση των προϊόντων.

  • Αιγάλεω
  • Αγρίνιο

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

title

title

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία, επενδύει καθημερινά στην προστιθέμενη αξία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, πριν και μετά την πώληση, εφαρμόζοντας διαδικασίες ISO 9001:2015, γεγονός που την θέτει ηγέτη στον κλάδο δραστηριοποίησής της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2015 από το φορέα πιστοποίησης AVRV που είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης), τηρώντας τις αυστηρές απαιτήσεις αυτού. Η πιστοποίηση αφορά την τήρηση των διαδικασιών για την παραγωγή, εμπορία, διανομή και υποστήριξη μετά την πώληση συστημάτων αλουμινίου – σιδήρου, μηχανημάτων, καθώς και την τήρηση των εσωτερικών διαδικασιών ποιότητας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι συνεχής έλεγχοι που διενεργεί η εταιρεία καθημερινά, διασφαλίζουν την ποιότητα και την υψηλή παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της.

Το σύνολο της αποθηκών της εταιρείας ΔΟΥΚΑΣ λειτουργούν με πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα Warehouse Management System (WMS), αυτοματισμοί που αφορούν την παραλαβή-αποθήκευση και διακίνηση όλων των εμπορευμάτων της εταιρείας.

Ταχύτητα εκτέλεσης και παράδοσης door to door εμπορευμάτων, προς τους πελάτες της, με 22 ιδιόκτητα φορτηγά σε 14 νομούς και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων.

ΚΟΡΥΦΗ